0 8 0 0 - 0 4 3 4

Bij het bellen naar ons nummer worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Online coaching in ouderschap

Ouderlijnonline, biedt landelijk op een laagdrempelige efficiënte manier online ouderschapscoaching.

Je kunt op afspraak direct starten, zonder lange wachttijden.

Het doel van Ouderlijnonline: Online op een effectieve manier zelfvertrouwen creëren binnen het ouderschap.

Voor wie?

Voor mensen die een behoefte hebben aan coaching bij ouderschap. Centraal staat: Wie ben jij als ouder, en wat is je doel dat je wilt bereiken met deze coaching.
Coaching van Ouderlijnonline is niet gericht op een bepaalde leeftijd van je kind of kinderen. De reden waarom mensen coaching kiezen ontstaat vanuit verschillende omstandigheden. Een belangrijke reden is dat je open durft te staan om naar jezelf als ouder te kijken op een manier die bij je past. Je achtergrond, opvoeding, religie en cultuur zijn bepalend voor je ouderschap. Ouderlijnonline is in staat om opvoeders vanuit diverse culturele achtergronden te coachen.

Ouderschap

Doe ik het wel goed en is het wel goed genoeg?

Meer dan de helft van alle ouders vind het ouderschap moeilijker dan verwacht. Elke ouder heeft opvoedvragen. Ouders voelen zich vaak ongemakkelijk om deze vragen hardop te stellen.


Wat doe jij als jij een vraag hebt over ouderschap?

De laatste tijd zie, hoor en lees je veel over ouderschap en opvoeden. Dit zijn algemene tips en adviezen. De ene tip is de ander niet, en jij bent vooral niet alle andere ouders. Opvoeden is vallen en opstaan. Praten geeft steun, het lucht op en het helpt om goed om te gaan met je kinderen. Het is voor kinderen vooral belangrijk dat ouders lekker in hun vel zitten.


Hoe wil jij dat je ouderschap eruitziet en waar verlang je naar zonder dat je je verliest in zelfverwijt of zelfveroordeling.

Je bent op zoek naar een persoonlijke aanpak, toegespitst op jou krachten. Dan kan Ouderlijnonline coaching jou daarbij coachen.

Wie zijn wij

Pierre Pelzer & Simone ten Napel

Samen zijn wij oprichters en bedenkers van Ouderlijnonline. Wij zijn meer dan 20 jaar betrokken bij het ondersteunen in ouderschap. Thuis zijn wij ouders van 2 zonen. Het ouderschap zien wij als een van onze grootste uitdagingen in ons leven. Onze drive is investeren in een positieve beleving van het ouderschap en wij willen een verbinding maken met ouders om naast ouders te kunnen staan en hun eigen krachten kunnen versterken. Wij willen van toegevoegde waarde zijn voor andere ouders. Ook vinden wij het van belang dat ouders positief ondersteund worden in hun ouderschap, en dat coaching meer aansluit op de digitale samenleving.

Het team

De coaches van Ouderlijnonline zijn vakbekwame professionals die vanuit verschillende culturele achtergronden jarenlange ervaring hebben in het coachen binnen het ouderschap. Het team van Ouderlijnonline is er om als coach van betekenis te zijn voor al je vragen. Wij vinden het belangrijk om laagdrempelig te werken, aan te sluiten bij je vraag, zodat je weer zicht krijgt op de mogelijkheden die passend zijn. Wij streven ernaar jou zonder oordeel te coachen naar een oplossing die passend is binnen jouw doel en situatie. Wij denken daarin niet voor je, en wij nemen het niet van je over.

De missie: laagdrempelig, snel, adequaat op momenten dat het nodig is.


Wil je meer te weten komen over ons en onze werkwijze? Klik dan hier.

Wat doen wij

Wij coachen je online op een manier die bij jou past. De verschillende manieren kunnen zijn: Videobellen, chatten of mailen, of een combinatie van deze drie manieren. Via deze website kun je het pakket van je keuze selecteren met het aantal en hoeveelheid contactmomenten dat daarbij past, of je kunt aangeven dat je telefonisch contact wilt hebben met een coach van Ouderlijnonline.

Tijdens het eerste (gratis) gesprek van max. 20 minuten kun je onderzoeken op welke wijze jouw coachingsvraag het best beantwoord word. Ook kun je samen onderzoeken of je vraag of doel passend is om door Ouderlijnonline beantwoord te worden. Als je op dit moment nog niet weet welke vraag je hebt kunnen wij jou ondersteunen om tot een concrete vraag te komen.

Lidnummer S11201

Contact

Je kunt ons telefonisch of per mail vanaf maandag t/m vrijdag bereiken vanaf 8:30 tot 20:00

Je kunt hier ook gelijk sessies afnemen, je kunt gebruik maken van 4 verschillende pakketten.

Online coaching

Op deze pagina kun je zien welke 2 pakketten wij aanbieden. Nadat je een telefonische intake met ons hebt gehad verzoeken wij je wanneer je gebruik wilt maken van onze diensten om dan het pakket van keuze aan te klikken. Je kunt dan via een QR-code betalen voor het gekozen pakket. De betaling is noodzakelijk voorafgaand aan de start van je pakket. Anders kunnen wij jou niet op dat moment verder helpen.

Tijdens de eventuele intake is er ruimte om verschillende vragen te stellen als jij deze hebt voordat wij starten met de coaching. Voor een intake verzoeken we je om contact op te nemen, dit kan door het contactformulier dat in de balk aan de bovenkant van de website is te vinden in te vullen, of ons telefonisch te benaderen.

Tijdens de gratis intake van max. 20 minuten kun je onderzoeken op welke wijze jouw coachingsvraag het best beantwoord word. Ook kun je samen onderzoeken of je vraag of doel passend is om door Ouderlijnonline beantwoord te worden. Als je op dit moment nog niet weet welke vraag je hebt kunnen wij jou ondersteunen om tot een concrete vraag te komen.

Als je al weet hoe je gecoacht wilt worden en wenst gelijk gebruik te maken van onze diensten, kun je ter plekke al een pakket kopen. Je klikt op het desbetreffende pakket en via de QR-code of link kun je direct betalen voor onze diensten. We verzoeken je het contactformulier in te vullen met een aantal vereiste vragen zodat wij je bijvoorbeeld met gewenste voorkeur van tijdstip direct in kunnen plannen.

Je kunt gebruik maken van 2 verschillende pakketten.
Losse sessies zijn af te nemen na een basis- of coachingpakket.
Klik hier voor 2x Losse sessie online: €110

Getoonde bedragen zijn inclusief btw.